Ingrediënten

Voor 4:

  • 250 g aardbeien, frambozen en bramen
  • 2 nectarines, pruimen of perziken
  • 1 banaan
  • 10 druiven
  • 200 g Griekse yoghurt
  • vanillesuiker naar smaak
  • 1/2 citroen
  • sap van 1 sinaasappel
  • gehakte walnoten

Snij het vruchtvlees van de nectarines, pruimen of perziken in blokjes. Snij de aardbeien en druiven doormidden. Schep het fruit door elkaar en bestrooi met een weinig citroensap en vanillesuiker. Mix de yoghurt met de banaan, het sap van de sinaasappel en een weinig vanillesuiker.

Giet de luchtige yoghurt in hoge glazen en verdeel het fruit over de yoghurt. Versier met grofgehakte walnoten.

Snij het vruchtvlees van de nectarines, pruimen of perziken in blokjes. Snij de aardbeien en druiven doormidden. Schep het fruit door elkaar en bestrooi met een weinig citroensap en vanillesuiker. Mix de yoghurt met de banaan, het sap van de sinaasappel en een weinig vanillesuiker. Giet de luchtige yoghurt in hoge glazen en verdeel het fruit over de yoghurt. Versier met grofgehakte walnoten.