Ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 biefstukken
  • zout en versgemalen peper
  • boter of margarine
  • 1 blik (200 g) Bonduelle Champignons de Paris 1ste Keus, uitgelekt
  • 25 cl Devos Lemmens Peperroomsaus
  • McCain Allumettes

Warm een serveerschotel voor in een oven op 120°C. Verhit de boter of margarine in een pan en schroei de biefstukken snel dicht. Kruid ze met zout en peper en laat ze nog even doorbakken. Leg de biefstukken op de schotel en houd ze warm. Begin de Allumettes te bakken en fruit intussen de champignons even aan in het braadvet van de biefstukken. Giet de peperroomsaus erbij, laat even sudderen en overgiet het vlees met deze feestelijke snel-klaarsaus.

Tip: Je kunt de peperroomsaus ook vervangen door Devos Lemmens Béarnaisesaus of Champignonroomsaus. Gebruik voor deze laatste dan roze peperkorrels in plaats van champignons.

Warm een serveerschotel voor in een oven op 120°C. Verhit de boter of margarine in een pan en schroei de biefstukken snel dicht. Kruid ze met zout en peper en laat ze nog even doorbakken. Leg de biefstukken op de schotel en houd ze warm. Begin de Allumettes te bakken en fruit intussen de champignons even aan in het braadvet van de biefstukken. Giet de peperroomsaus erbij, laat even sudderen en overgiet het vlees met deze feestelijke snel-klaarsaus. Tip: Je kunt de peperroomsaus ook vervangen door Devos Lemmens Béarnaisesaus of Champignonroomsaus. Gebruik voor deze laatste dan roze peperkorrels in plaats van champignons.