Ingrediënten

Voor 4:

  • 1 pak kant-en-klaar kruimeldeeg
  • 1 grote bos lente-uien
  • boter
  • 250 g plattekaas
  • 4 eieren
  • 4 el room
  • cayennepeper en zout

Bekleed een taartvorm met het kruimeldeeg. Snij de lente-uien in grove ringen en stoof ze gedurende 3 min. in boter. Verspreid over de taartbodem.

Meng de kaas met de eieren en de room, kruid royaal met cayennepeper en zout en giet over de lente-ui. Bak 35 min. op 200°C. De kaasvulling zal flink rijzen, maar zakt nadien weer in wanneer de taart afkoelt. Serveer de taart warm of koud.

Bekleed een taartvorm met het kruimeldeeg. Snij de lente-uien in grove ringen en stoof ze gedurende 3 min. in boter. Verspreid over de taartbodem. Meng de kaas met de eieren en de room, kruid royaal met cayennepeper en zout en giet over de lente-ui. Bak 35 min. op 200°C. De kaasvulling zal flink rijzen, maar zakt nadien weer in wanneer de taart afkoelt. Serveer de taart warm of koud.