1/2 bosje dille

1 tl gemalen komijn

1 el geroosterd sesamzaad

een handvol koriander

1 takje rozemarijn

1 el gedroogde oregano

enkele takjes verse marjolein

1 dl olijfolie

200 g gepelde amandelen

4 schoongemaakte forellen

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Mix alle kruiden fijn in een blender met de olijfolie en amandelen. Kruid met peper en zout. Vul de forellen met dit mengsel. Wikkel de forellen in aluminiumfolie en gaar 30 min. op de barbecue.

1/2 bosje dille1 tl gemalen komijn1 el geroosterd sesamzaadeen handvol koriander1 takje rozemarijn1 el gedroogde oreganoenkele takjes verse marjolein1 dl olijfolie200 g gepelde amandelen4 schoongemaakte forellenpeper van de molen en fijn zeezoutBereidingswijze:Mix alle kruiden fijn in een blender met de olijfolie en amandelen. Kruid met peper en zout. Vul de forellen met dit mengsel. Wikkel de forellen in aluminiumfolie en gaar 30 min. op de barbecue.