Flensjes met passievrucht en ijs

© Getty

Voor 4 personen
Flensjes
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 2,5 dl melk
  • 2,5 dl spuitwater
  • 2 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker
Afwerking
  • 4 bollen vanille-ijs
  • 4 passievruchten
  • geroosterde amandelschilfers
  • eventueel wodka
Bereiding
  1. Zeef de bloem met de vanillesuiker. Breek de eieren in een kuiltje en meng alles. Meng er beetje bij beetje de melk door en vervolgens het spuitwater.
  2. Bak flensjes van het beslag, leg het ijs in het midden en vouw dicht.
  3. Lepel het vruchtvlees van de passievruchten op de flensjes. Bestrooi met geroosterde amandelschilfers.
  4. Flambeer eventueel met wodka.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content