Voor 10:

6 eieren

100 g suiker

4 el stroop

1 dl room

6 el rozijnen

1 taartbodem van zanddeeg

bloem

Verwarm de oven voor op 170°C. Meng in de keukenrobot de eieren met de suiker en stroop tot een luchtige massa. Voeg hierbij de room en rozijnen. Leg de taartbodem in een bebloemde taartvorm met boterpapier en prik. Stort hierin de flan en bak de taart 35 min. Laat afkoelen.

Voor 10:6 eieren100 g suiker4 el stroop1 dl room6 el rozijnen1 taartbodem van zanddeegbloemVerwarm de oven voor op 170°C. Meng in de keukenrobot de eieren met de suiker en stroop tot een luchtige massa. Voeg hierbij de room en rozijnen. Leg de taartbodem in een bebloemde taartvorm met boterpapier en prik. Stort hierin de flan en bak de taart 35 min. Laat afkoelen.