Finger sandwiches

© Getty

Voor 4 personen
  • enkele sneden bruin en wit brood
  • gezouten boter en roomboter
  • 1 komkommer
  • enkele hardgekookte eieren
  • gerookte zalm en gerookte ham
  • Engelse mosterd en mayonaise
  • enkele eetlepels fijngehakte peterselie
  • 1 bosje waterkers
Bereiding
  1. Voor het visbeleg neem je het bruine brood, voor ander beleg wit brood. Besmeer het brood voor de komkommersandwiches met gezouten boter, het brood voor de andere sandwiches met echte boter. Schil de komkommer en snij in dunne plakken.
  2. Plet de hardgekookte eieren fijn met een vork en meng met wat mayonaise en fijngehakte peterselie. Beleg bruine boterhammen met gerookte zalm, geplette eitjes en waterkers, witte boterhammen met komkommer of met gerookte ham en Engelse mosterd.
  3. Snij de korsten van het brood en snij de sandwiches diagonaal doormidden zodat driehoekjes ontstaan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content