Finger sandwiches

2460247

Voor 4:

Finger sandwiches

Voor 4:

enkele sneden bruin- en witbrood

gezouten boter en roomboter

1 komkommer

enkele hardgekookte eieren

gerookte zalm en gerookte ham

Engelse mosterd en mayonaise

enkele eetlepels fijngehakte peterselie

1 bosje waterkers

Voor visbeleg kiest u steeds bruinbrood, voor andere toespijzen witbrood. Besmeer het brood voor de komkommersandwiches met gezouten boter, het brood voor de andere met echte boter. Schil de komkommer en snij in dunne plakken.

Plet de hardgekookte eieren fijn met een vork en meng met wat mayonaise en fijngehakte peterselie. Beleg bruine boterhammen met gerookte zalm, geplette eitjes en waterkers, witte boterhammen met komkommer of met gerookte ham en Engelse mosterd.

Snij de korsten van het brood en snij de sandwiches diagonaal doormidden zodat driehoekjes ontstaan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content