
Finger sandwiches
Voor 4:

Voor 4:
enkele sneden bruin- en witbrood
gezouten boter en roomboter
1 komkommer
enkele hardgekookte eieren
gerookte zalm en gerookte ham
Engelse mosterd en mayonaise
enkele eetlepels fijngehakte peterselie
1 bosje waterkers
Voor visbeleg kiest u steeds bruinbrood, voor andere toespijzen witbrood. Besmeer het brood voor de komkommersandwiches met gezouten boter, het brood voor de andere met echte boter. Schil de komkommer en snij in dunne plakken.
Plet de hardgekookte eieren fijn met een vork en meng met wat mayonaise en fijngehakte peterselie. Beleg bruine boterhammen met gerookte zalm, geplette eitjes en waterkers, witte boterhammen met komkommer of met gerookte ham en Engelse mosterd.
Snij de korsten van het brood en snij de sandwiches diagonaal doormidden zodat driehoekjes ontstaan.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier