Fetaflapjes

Fetaflapjes
© Getty

Voor 2 personen

  • 125 g feta
  • 50 g geraspte kaas
  • peper en zout
  • 1 ei
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • 4 vierkantjes diepvriesbladerdeeg
  • 2 eetlepels gesmolten boter
Bereiding
  1. Laat het bladerdeeg ontdooien en zet de oven alvast op 200°C.
  2. Prak de feta fijn en vermeng hem met de geraspte kaas, het losgeklopt ei, de peterselie en wat peper en zout.
  3. Verdeel de kaasvulling over het deeg en vouw de lapjes diagonaal dicht tot driehoekjes. Bevochtig de randen met wat water en druk de randen goed op elkaar met een vork.
  4. Bestrijk de fetaflapjes met gesmolten boter en bak ze 15 minuten in de oven.

Tip: serveer de fetaflapjes met wat zwarte olijven en een tomatenslaatje.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content