Fetaflapjes

09-06-2011, 16:17
Bijgewerkt op: 22-06-2024, 11:11
Voor 2 personen
- 125 g feta
- 50 g geraspte kaas
- peper en zout
- 1 ei
- 1 el fijngehakte peterselie
- 4 vierkantjes diepvriesbladerdeeg
- 2 eetlepels gesmolten boter
Bereiding
- Laat het bladerdeeg ontdooien en zet de oven alvast op 200°C.
- Prak de feta fijn en vermeng hem met de geraspte kaas, het losgeklopt ei, de peterselie en wat peper en zout.
- Verdeel de kaasvulling over het deeg en vouw de lapjes diagonaal dicht tot driehoekjes. Bevochtig de randen met wat water en druk de randen goed op elkaar met een vork.
- Bestrijk de fetaflapjes met gesmolten boter en bak ze 15 minuten in de oven.
Tip: serveer de fetaflapjes met wat zwarte olijven en een tomatenslaatje.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier