Exotische visspiesjes

Voor 4 personen:

Voor 4 personen:

500 gram roodbaarsfilet of een andere stevige witte vissoort

8 eetlepels sojasaus

4 tomaten

2 groene paprika’s

2 uien

2 citroenen

Ƃ1/2 kopje olie

Ƃ1/4 theelepel kerriepoeder

peper en zout

Leg de visfilets ongeveer 10 minuten in de sojasaus. Snijd de vis daarna in blokjes (ongeveer 3 cm dik). Snijd de tomaten in 4 plakken, de groene paprika’s en uien in kleine, mooie stukjes en de citroenen in schijfjes. Steek afwisselend een stukje vis, tomaat, paprika, ui en citroen op de spiesjes. Vermeng de olie met het kerriepoeder en bestrijk de spiesjes ermee. Leg de visspiesjes gedurende 12 tot 15 minuten onder de grill, terwijl u ze geregeld draait. Kruid eventueel met een weinig zout en peper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content