Exotische kerstcoupe

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

100 g verse ananas

100 g mangoblokjes

100 g papaya

2 1/2 dl sinaasappelsap

4 cl Teisseire grenadine

4 cl Mandarine Napoléon

4 bollen Vanille roomijs

4 bollen Forest Fruits roomijs

4 bollen Passievrucht sorbet

4 ijskoekjes muntblaadjes

Snijd al het (goed rijpe) vruchtvlees in kleine stukjes en doe ze in de mixer-blender van de keukenrobot. Giet het sinaasappelsap, de grenadine en de likeur erbij en laat 2 tot 3 minuten draaien. Giet de saus door een fijne zeef. Schep de 3 ijssoorten in mooie coupes en overgiet de bolletjes met de saus. Versier met een ijskoekje en muntblaadjes

Tip: Deze saus kan je enkele dagen goed afgesloten in de koelkast bewaren en ook invriezen.

Bereidingstijd: 20 minuten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content