Ingrediënten

  • Voor 4 personen
  • 1 niet te rijpe mango
  • 2 bananen
  • 50 g chocoladepastilles
  • 4 el gembersiroop
  • 4 el rum

Voor de crumble:

  • 75 g zelfrijzende bloem
  • 75 g geraspte kokos
  • 75 g boter
  • 2 el lichtbruine suiker

Schil het fruit en snij het in blokjes. Verdeel over 4 ovenvaste schaaltjes. Verdeel er de chocoladepastilles over en besprenkel met de gembersiroop en rum.

Meng de bloem en kokos in een kom en wrijf er de boter door. Roer er de suiker onder en verdeel over het fruit.

Zet 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Dien warm op met een bol kokos- of witte chocoladeijs.

Schil het fruit en snij het in blokjes. Verdeel over 4 ovenvaste schaaltjes. Verdeel er de chocoladepastilles over en besprenkel met de gembersiroop en rum. Meng de bloem en kokos in een kom en wrijf er de boter door. Roer er de suiker onder en verdeel over het fruit. Zet 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Dien warm op met een bol kokos- of witte chocoladeijs.