Voor 4:
4 eendenborstfilets met vel
enkele blokjes kippenbouillon
2 el dragonazijn
1 rode ui, 1/2 kleine pompoen, 200 g sluimerwten (peultjes)
200 g boschampignons
2 teentjes knoflook
2 rode paprika’s
1 potje verse dragon
Snij het pompoenvlees in blokjes. Bak aan in olijfolie. Voeg kippenbouillon toe en laat enkele minuten stoven. Versnipper rode ui, paprika, knoflook en boschampignons en bak in olijfolie. Verwijder de harde stengels van de dragon en hak de blaadjes.
Kruid de eendenfilets en schroei aan beide kanten (eerst op de velkant), laat op beide zijden enkele minuten verder garen. Blus de hitte met dragonazijn, kruid met peper en voeg kippenbouillon toe. Doe de pompoen bij de groenten en laat nog enkele minuten garen. Voeg dragon toe.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Etaleer het vlees in plakjes met de jus op warme borden en leg er een stapeltje groenten met gesnipperde dragon en tagliatelle bij.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier