Eendenborst met sinaasappelsalade en rode sla

Voor 4:
Voor 4:
1 pakje gerookte en in plakjes gesneden eendenborst
2 sinaasappels
1 krop rode sla (radicchio)
1 pakje minimaïs
2 pijpajuin
1 pikante rode peper
Dressing:
2 el sojasaus
1 el aceto balsamico
opgevangen sap van de sinaasappels
olijfolie
1 el vloeibare honing
peper
zout
Meng de ingrediënten voor de dressing. Pel de sinaasappels en snij de partjes boven een kom tussen de vliesjes weg. Snij de pijpajuin en rode peper in ringetjes. Snij de minimaïs in de lengte doormidden. Leg op ieder bordje een groot blad rode sla die als kom fungeert voor de mengeling van partjes sinaasappel, schijfjes eendenborst, plakjes pijpui en rode peper en stukjes minimaïs. Besprenkel de ingrediënten met dressing.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier