4 eendenborstfilets

VOOR DE MARINADE:

8 el arachideolie

1 tl gemalen kardemom

1 tl paprika

1 tl uienpoeder

2 tl anijszaad

1 tl fijn zeezout

peper van de molen

Bereidingswijze:

Meng alle ingrediënten voor de marinade onder elkaar. Snij het vel van de eend kruiselings in met een scherp mes. Kruid met peper en giet er de marinade over. Bak de eend ongeveer 15 min.; begin met de velkant.

4 eendenborstfiletsVOOR DE MARINADE:8 el arachideolie1 tl gemalen kardemom1 tl paprika1 tl uienpoeder2 tl anijszaad1 tl fijn zeezoutpeper van de molenBereidingswijze:Meng alle ingrediënten voor de marinade onder elkaar. Snij het vel van de eend kruiselings in met een scherp mes. Kruid met peper en giet er de marinade over. Bak de eend ongeveer 15 min.; begin met de velkant.