Ingrediënten

  • 1 snede rogge- of meergranenbrood (2,5 cm dik, met korst)
  • plakjes dungesneden rosbief
  • knapperige slablaadjes
  • tomaat met smaak
  • tartaarsaus met kappertjes en geplet hard ei
  • jonge aardappels (type Charlotte), gekookt in schil en in plakjes gesneden
  • gesneden bieslook
  • reepjes knapperig gedroogd ontbijtspek
  • staafjes wortel, in frituurvet gebakken

Bestrijk het brood met de tartaarsaus met kappertjes en ei. Beleg met de blaadjes salade en schijven tomaat (1 cm dik). Leg hierop de plakjes gekookte aardappel en etaleer over dit alles de dunne sneden rosbief als een golvend geheel. Versier met reepjes knapperig gedroogd spek en kruid met zwarte peper van de molen. Garneer met knapperig gefrituurde wortelstaafjes en bieslook.

Bestrijk het brood met de tartaarsaus met kappertjes en ei. Beleg met de blaadjes salade en schijven tomaat (1 cm dik). Leg hierop de plakjes gekookte aardappel en etaleer over dit alles de dunne sneden rosbief als een golvend geheel. Versier met reepjes knapperig gedroogd spek en kruid met zwarte peper van de molen. Garneer met knapperig gefrituurde wortelstaafjes en bieslook.