Deense sandwich met rosbief en knapperig spek

  • Moeilijkheid

1 snede rogge- of meergranenbrood (2,5 cm dik, met korst)

plakjes dungesneden rosbief

knapperige slablaadjes

tomaat met smaak

tartaarsaus met kappertjes en geplet hard ei

jonge aardappels (type Charlotte), gekookt in schil en in plakjes gesneden

gesneden bieslook

reepjes knapperig gedroogd ontbijtspek

staafjes wortel, in frituurvet gebakken

Bestrijk het brood met de tartaarsaus met kappertjes en ei. Beleg met de blaadjes salade en schijven tomaat (1 cm dik). Leg hierop de plakjes gekookte aardappel en etaleer over dit alles de dunne sneden rosbief als een golvend geheel. Versier met reepjes knapperig gedroogd spek en kruid met zwarte peper van de molen. Garneer met knapperig gefrituurde wortelstaafjes en bieslook.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content