Voor 4:

2 teentjes knoflookolijfolie

3 eetlepels peterselie, gesnipperd

2 eetlepels koriander, gesnipperd

1 eetlepel citroensap

1 eetlepel tomatenpuree

300 g roze garnalen, ongekookt

zout

1 mespuntje chilipoeder

1/2 koffielepel komijnpoeder

1 pak brickdeeg

1 eierdooier

olie

poedersuiker

kaneelpoeder

Bereidingswijze:

Pel de knoflookteentjes, pers ze en fruit ze in de olijfolie. Doe er de peterselie, de koriander, het citroensap en de tomatenpuree bij. Voeg er de garnalen aan toe en kruid met wat zout, het chilipoeder en het komijnpoeder. Laat even afkoelen.

Halveer de vellen brickdeeg en vouw elk stuk in tweeën. Schep er het garnalenmengsel op.Vouw eerst de zijkanten naar binnen en rol ze dan op zoals een loempia. Kleef ze dicht met wat losgeklopte eierdooier. Bak ze in een pan met een flinke bodem olie.

Laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi de koekjes met poedersuiker en maak er horizontale streepjes op met kaneelpoeder.

Voor 4:2 teentjes knoflookolijfolie3 eetlepels peterselie, gesnipperd2 eetlepels koriander, gesnipperd1 eetlepel citroensap1 eetlepel tomatenpuree300 g roze garnalen, ongekooktzout1 mespuntje chilipoeder1/2 koffielepel komijnpoeder1 pak brickdeeg1 eierdooieroliepoedersuikerkaneelpoederBereidingswijze:Pel de knoflookteentjes, pers ze en fruit ze in de olijfolie. Doe er de peterselie, de koriander, het citroensap en de tomatenpuree bij. Voeg er de garnalen aan toe en kruid met wat zout, het chilipoeder en het komijnpoeder. Laat even afkoelen.Halveer de vellen brickdeeg en vouw elk stuk in tweeën. Schep er het garnalenmengsel op.Vouw eerst de zijkanten naar binnen en rol ze dan op zoals een loempia. Kleef ze dicht met wat losgeklopte eierdooier. Bak ze in een pan met een flinke bodem olie. Laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi de koekjes met poedersuiker en maak er horizontale streepjes op met kaneelpoeder.