Curry van kip met schorseneren en honing

© Getty
Voor 4 personen
  • boter
  • zout
  • 2 kaneelstokken
  • 10 kardemompeulen
  • 1 blad laurier
  • 60 g geplette gember
  • 60 g geplette knoflook
  • 500 g schorseneren
  • 4 halfgaar gebakken kipfilets en -bouten
  • 2 dl room
  • 1 el honing
  • gefrituurde rode-uiringen
Bereiding
  1. Smelt boter in een pan. Voeg kaneel, kardemom en laurier toe en laat 30 seconden bakken. Roer er de knoflook- en gemberpasta onder en bak verder.
  2. Voeg repen schorseneren toe, kruid met zout. Stoof halfgaar.
  3. Voeg gebakken kip, 1 dl water, room en honing toe, laat 5 minuten sudderen. Serveer met gefrituurde ui.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content