Ingrediënten

Voor 4:

  • 8 niet te grote konijnenschouders
  • 4 el arachideolie
  • 6 dl basiscurrysaus
  • 1 dl kalfsfond
  • 2 el ketchup
  • 2 el zoete chilisaus
  • 4 steranijs
  • 2 el limoensap
  • 1 el basiscurrypoeder

Bak de konijnenschouders aan in olie.

Verwarm de basiscurrysaus. Voeg kalfsfond, ketchup, zoete chilisaus en steranijs toe. Laat het vlees daarin onder deksel op middelhoog vuur garen. Verwijder 4 van de schouders en ontbeen. Snij dit vlees fijn en doe terug bij de curry. Breng op smaak met limoensap en currypoeder. Laat nog even kort doorwarmen en serveer.

Bak de konijnenschouders aan in olie. Verwarm de basiscurrysaus. Voeg kalfsfond, ketchup, zoete chilisaus en steranijs toe. Laat het vlees daarin onder deksel op middelhoog vuur garen. Verwijder 4 van de schouders en ontbeen. Snij dit vlees fijn en doe terug bij de curry. Breng op smaak met limoensap en currypoeder. Laat nog even kort doorwarmen en serveer.