Ingrediënten

Voor 4:

  • 2 zure appels
  • 1/2 ananas, geschild
  • 2 el honing
  • 75 ml kokosmelk
  • 3 el citroensap
  • 75 g pure chocolade
  • 75 g koude boter + wat extra voor de schotel
  • 100 g bloem
  • 25 g kokosvlokken
  • 1 snuifje kaneel
  • 75 g suiker

Verwarm de heteluchtoven voor tot 180°C.

Was en schil de appels, deel in vieren, verwijder de klokhuizen en snij in schijven. Vermeng met honing, kokosmelk en citroensap. Snij de harde kern uit de ananas en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe het fruit in een vuurvaste, beboterde ovenschotel en bestrooi met fijngehakte chocolade.

Snij de boter in blokjes. Voeg er de bloem, kokosvlokken, kaneel en suiker bij. Wrijf met de handen tot kruimels. Strooi gelijkmatig over het fruit en bak goudbruin in de oven (ca. 25 minuten).

Verwarm de heteluchtoven voor tot 180°C. Was en schil de appels, deel in vieren, verwijder de klokhuizen en snij in schijven. Vermeng met honing, kokosmelk en citroensap. Snij de harde kern uit de ananas en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe het fruit in een vuurvaste, beboterde ovenschotel en bestrooi met fijngehakte chocolade. Snij de boter in blokjes. Voeg er de bloem, kokosvlokken, kaneel en suiker bij. Wrijf met de handen tot kruimels. Strooi gelijkmatig over het fruit en bak goudbruin in de oven (ca. 25 minuten).