Crostoni met kaviaar van aubergines en gerookte zalm

  • Moeilijkheid

Voor 4 personen:

4 sneden brood

2 aubergines

8 el olijfolie

knoflook en tijm

2 sneden gerookte zalm

1 sjalot

1 takje tijm

peper en zout

Rooster het brood langs beide kanten. Snij de aubergines in tweeĆ«n. Overgiet rijkelijk met olijfolie. Leg ze met de witte kant op een ovenplaat en gaar ze op 150Ā°C met tijm en knoflook. Haal met behulp van een lepel het vruchtvlees uit de aubergineschil. Hak het vruchtvlees en verwijder het overtollige vocht. Snij de sjalot fijn en voeg toe aan de afgekoelde kaviaar. Bestrijk de crostoni met de auberginekaviaar, versier met gerookte zalm, gefrituurde reepjes aubergine en plukjes tijm.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content