Ingrediënten

Voor 10:

  • 2 grote Franse broden
  • enkele teentjes knoflook
  • olijfolie
  • 150 g fijngesneden parmaham
  • schilfers parmezaankaas
  • 10 el pesto
  • 150 g gepelde grijze garnalen
  • peper en zout

Snijd de Franse broden in plakjes. Strijk de randen in met een gepeld knoflookteentje en bak de crostini goudbruin in voldoende olijfolie. Laat afkoelen. Versier met fijngesneden parmaham en parmezaankaas, pesto en garnalen en kruid met peper en zout. Serveer op een dienschotel.

Snijd de Franse broden in plakjes. Strijk de randen in met een gepeld knoflookteentje en bak de crostini goudbruin in voldoende olijfolie. Laat afkoelen. Versier met fijngesneden parmaham en parmezaankaas, pesto en garnalen en kruid met peper en zout. Serveer op een dienschotel.