Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 4 sneden stokbrood (liefst dik gesneden)
  • 1 bolletje mozzarella
  • 2 goed rode vaste tomaten
  • 2 mooie takjes dille voor de afwerking
  • 8 fijn gesneden zwarte olijven
  • 2 soeplepels olijfolie
  • 1/2 soeplepel balsamico azijn
  • zout en versgemalen peper
  • 1 à 2 teentjes knoflook

Rooster de sneden brood. Wrijf ze aan een kant in met een in twee gesneden lookteentje. Een weinig olijfolie aanbrengen met een penseel. Verdeel elke snede in vier. Snijd tomaten, mozzarella en olijven in kleine dobbelsteentjes. Voeg alles samen in een mengkom en overgiet met balsamico azijn en olijfolie. Peper en zout naar smaak aanbrengen. Alles goed mengen. Garneer de met look ingestreken broodkant met het mengsel van tomaten en mozzarella. Leg nog op elke Crostini een beetje verse dille als afwerking.

Rooster de sneden brood. Wrijf ze aan een kant in met een in twee gesneden lookteentje. Een weinig olijfolie aanbrengen met een penseel. Verdeel elke snede in vier. Snijd tomaten, mozzarella en olijven in kleine dobbelsteentjes. Voeg alles samen in een mengkom en overgiet met balsamico azijn en olijfolie. Peper en zout naar smaak aanbrengen. Alles goed mengen. Garneer de met look ingestreken broodkant met het mengsel van tomaten en mozzarella. Leg nog op elke Crostini een beetje verse dille als afwerking.