Ingrediënten

Voor 4:

  • 8 cl melk
  • 15 g cacaopoeder
  • 5 eierdooiers
  • 70 g suiker
  • 35 cl room
  • 2 el bruine suiker

Verwarm de oven voor op 110°C.

Breng melk, room en cacao aan de kook. Meng het eigeel en de suiker in een vuurvaste kom en giet de kokende melk al roerend bij de massa. Giet in vuurvaste stenen potjes. Plaats deze in een warmwaterbad, bedek met keukenpapier en pocheer gedurende één uur in de oven.

Verwijder de potjes en laat vier uur afkoelen. Bestrooi met een fijn laagje bruine suiker en laat even onder de grill karamelliseren.

Verwarm de oven voor op 110°C. Breng melk, room en cacao aan de kook. Meng het eigeel en de suiker in een vuurvaste kom en giet de kokende melk al roerend bij de massa. Giet in vuurvaste stenen potjes. Plaats deze in een warmwaterbad, bedek met keukenpapier en pocheer gedurende één uur in de oven. Verwijder de potjes en laat vier uur afkoelen. Bestrooi met een fijn laagje bruine suiker en laat even onder de grill karamelliseren.