Ingrediënten

Voor de granité:

  • 250 gr koffie espresso
  • 70 gr suiker
  • 60 gr whisky
  • Zeste van sinaas (gekonfijt)

Voor de creme:

  • 270 gr chocolade
  • 415 gr volle melk
  • 375 room
  • 5 eidooiers
  • 140 gr Suiker

Voor de room:

  • 100 gr room
  • 20 gr suiker
  • 4 epices

Voor de granité:

Meng alle ingrediënten en plaats in de diepvries

Voor de creme:

Melk en room laten koken. Suiker en eieren kloppen. Meng met warme room en strem op matig vuur. Door de zeef op de chocolade mengen en in kommetjes verdelen.

Voor de room:

Klop de ingrediënten luchtig.

Recept: Benoit De Witte

Voor de granité:Meng alle ingrediënten en plaats in de diepvries Voor de creme: Melk en room laten koken. Suiker en eieren kloppen. Meng met warme room en strem op matig vuur. Door de zeef op de chocolade mengen en in kommetjes verdelen.Voor de room: Klop de ingrediënten luchtig.Recept: Benoit De Witte