Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 20g vanille puddingpoeder
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 50g suiker
  • 150ml room
  • 350ml melk
  • 2 soeplepels kandijsuiker

Los het puddingpoeder op in wat koude melk

Breng de melk, room, suiker en vanillesuiker aan d kook

Neem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.

Laat 1 minuut al roerend zachtjes doorkoken

Verdeel over 4 lage vuurvaste schaaltjes, laat afkoelen en plaats ze daarna in de koelkast

Strijk 1/2 soeplepel kandijsuiker in een fijn laagje over elke pudding en laat deze karameliseren onder een zeer hete grill of met behulp van een handgasbrander.

Los het puddingpoeder op in wat koude melkBreng de melk, room, suiker en vanillesuiker aan d kookNeem de pan van het vuur en giet er, onder voortdurend roeren, de oplossing van melk en poeder in.Laat 1 minuut al roerend zachtjes doorkokenVerdeel over 4 lage vuurvaste schaaltjes, laat afkoelen en plaats ze daarna in de koelkastStrijk 1/2 soeplepel kandijsuiker in een fijn laagje over elke pudding en laat deze karameliseren onder een zeer hete grill of met behulp van een handgasbrander.