Voor 4:

2 middelgrote courgettes

150 g Comté

6 el olijfolie

2 el kapucijnazijn (of wittewijnazijn)

50 g pompoenzaden

peper en zout

enkele kapucijnbloemen en -blaadjes

Was de courgetten en schaaf ze met een mandoline fijn in de lengte. Snij de kaas in fijne plakjes. Meng de olijfolie met de azijn, de pompoenzaden, peper en zout en giet over de carpaccio.

Werk af met kapucijnbloemen en blaadjes.

Bereiding: 15'

Moeilijkheidsgraad: 1

Voor 4:2 middelgrote courgettes150 g Comté6 el olijfolie2 el kapucijnazijn (of wittewijnazijn)50 g pompoenzadenpeper en zoutenkele kapucijnbloemen en -blaadjesWas de courgetten en schaaf ze met een mandoline fijn in de lengte. Snij de kaas in fijne plakjes. Meng de olijfolie met de azijn, de pompoenzaden, peper en zout en giet over de carpaccio.Werk af met kapucijnbloemen en blaadjes.Bereiding: 15'Moeilijkheidsgraad: 1