Voor 4:
150 g haloumi
100 g cottagecheese
1 losgeklopt ei
1 tl piment d’ Espelette
1 el graanmosterd
2 el fijngehakte marjolein
1 el gesnipperde bieslook
6 el bloem
1/2 dl olijfolie
Voor de salsa:
250 g kerstomaten
50 g ontpitte groene en zwarte olijven
4 fijngesneden lente-uien
2 el fijngehakte munt
1/2 dl olijfolie
zwarte peper en zout
Snij de haloumi in blokjes van 1/2 centimeter en meng met de overige ingrediƫnten, behalve de olijfolie. Snij de kerstomaten voor de salsa in kwarten en hak de olijven grof. Meng met de lente-uien, munt en olijfolie. Kruid met peper en zout.
Verhit de olijfolie voor de hapjes in een grote pan en voeg lepels van het kaasbeslag toe. Bak de hapjes aan beide kanten goudbruin, laat even uitlekken en serveer meteen met de salsa.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier