Ingrediënten

Voor 4:

  • 200 g nieuwe aardappelen
  • 200 g zilverui
  • 12 knoflooktenen
  • boter
  • 2 roggenvleugels van 400 g
  • 2 piepkuikens
  • 3 dl duivelssaus (bruine gevogeltebouillon met een reductie (gestoofd) van sjalot, witte wijn en azijn)
  • 10 takken verse dragon

Maak alle groenten schoon en kook ze halfgaar. Fruit ze in wat boter in een cocotte of gietijzeren pan.

Snij de roggenvleugels en de piepkuikens in vier stukken. Snij de bouten in tweeën en verwijder het stuk karkas van de borsten.

Kleur de rog en de piepkuikens in boter in een pan en voeg bij in de cocotte. Bevochtig met de duivelssaus en strooi de dragon erover. Dek af en zet 15 min. in een oven van 180°C. Dien op in de cocotte.

Maak alle groenten schoon en kook ze halfgaar. Fruit ze in wat boter in een cocotte of gietijzeren pan. Snij de roggenvleugels en de piepkuikens in vier stukken. Snij de bouten in tweeën en verwijder het stuk karkas van de borsten. Kleur de rog en de piepkuikens in boter in een pan en voeg bij in de cocotte. Bevochtig met de duivelssaus en strooi de dragon erover. Dek af en zet 15 min. in een oven van 180°C. Dien op in de cocotte.