Cocktail: sun burn sipper

  • Moeilijkheid

Een pikant cocktailrecept van bartender Jurgen Nobels.

Ingrediënten

  • 20 ml honingsiroop
  • 6 verse korianderblaadjes
  • 50 ml Dada Chapel, Potato Vodka
  • 1 barlepel (ca. 5 ml) Sun Burn Hot Sauce van Swet (meer kan voor liefhebbers van pikant)
  • 25 ml mangopuree
  • 25 ml vers limoensap
  • 10 ml Gimber (gemberconcentraat), spuitwater (Gimber + spuitwater kunnen vervangen worden door gemberbier)

Bereiding

1. Schenk de honingsiroop in het glas. Voeg de korianderblaadjes toe. Plet ze zachtjes met een lepel zodat ze hun smaak afgeven (maar niet te hard zodat ze niet scheuren).

2. Vul het glas met ijsblokjes. Doe de andere ingrediënten erbij, behalve Gimber en spuitwater (of gemberbier). Roer goed om met een lepel.

3. Voeg extra ijs toe en vul aan met Gimber en spuitwater (of gemberbier). Roer zachtjes om. Rasp limoenschil over de cocktail en garneer met een takje koriander.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content