Clafoutis met perziken en frambozen

45c3bcc4a61eaef573e1e4d223d9293a

Zelfs de minst ervaren taartenbakker slaagt erin deze clafoutis probleemloos te maken. Het recept is gemakkelijk, het resultaat is verbluffend.

Zelfs de minst ervaren taartenbakker slaagt erin deze clafoutis probleemloos te maken. Het recept is gemakkelijk, het resultaat is verbluffend.

Voor 4 personen

100 g bloem

4 eieren

snuif zout

150 g suiker

2 zakjes vanillesuiker

4 dl volle melk

boter

2 perziken

1 bakje frambozen

bloemsuiker

Bereiding

1. Meng bloem, eieren, zout, suiker en vanillesuiker. Klop de melk straalsgewijs eronder tot een homogeen beslag.

2. Giet in een met boter bestreken ronde bakvorm en verdeel de in stukken gesneden perziken en de frambozen erover.

3. Bak gedurende 35 minuten in een oven van 200 °C. Laat afkoelen en werk af met bloemsuiker.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content