Ingrediënten

  • 1 blad kant en klaar bladerdeeg gemaakt met boter
  • 2 dooiers
  • kristalsuiker
  • zeste van 1 citroen

Maak een papje van de dooiers, een weinig melk, suiker en de zestes

Besmeer het bladerdeeg met een dunne laag crème, met behulp van een borstel

Snij lange repen deeg van ongeveer 10 cm breed

Vouw de deeg toe en besmeer ze opnieuw

Vouw de deeg nogmaals, smeer opnieuw in en snij de gevouwen deeg in reepjes

Schik de reepjes op een bakplaat

De bewerkingen gebeuren zoals voor het vervaardigen van 'palmhartjes'of 'coeur de palmier' koekjes

Bak de koekjes 15 min in een oven van 200°C en laat ze koelen op een rooster

Maak een papje van de dooiers, een weinig melk, suiker en de zestesBesmeer het bladerdeeg met een dunne laag crème, met behulp van een borstelSnij lange repen deeg van ongeveer 10 cm breedVouw de deeg toe en besmeer ze opnieuwVouw de deeg nogmaals, smeer opnieuw in en snij de gevouwen deeg in reepjesSchik de reepjes op een bakplaatDe bewerkingen gebeuren zoals voor het vervaardigen van 'palmhartjes'of 'coeur de palmier' koekjes Bak de koekjes 15 min in een oven van 200°C en laat ze koelen op een rooster