Ingrediënten

Voor 4:

  • 350 g yoghurt
  • 100 g suiker
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 5 blaadjes gelatine
  • sap van 2 citroenen
  • 1/8 l slagroom
  • 100 g rode vruchten

Klop de suiker en de vanillesuiker door de yoghurt. Week de gelatine in koud water. Vul het citroensap aan met water tot 2 dl en verwarm. Los de gelatine op in het sap en laat wat afkoelen. Klop de slagroom stijf en spatel room en citroensap door de yoghurt. Laat het mengsel stijven in de koelkast. Serveer met rode vruchten en coulis van rode vruchten.

Klop de suiker en de vanillesuiker door de yoghurt. Week de gelatine in koud water. Vul het citroensap aan met water tot 2 dl en verwarm. Los de gelatine op in het sap en laat wat afkoelen. Klop de slagroom stijf en spatel room en citroensap door de yoghurt. Laat het mengsel stijven in de koelkast. Serveer met rode vruchten en coulis van rode vruchten.