Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 4 individuele ciabattina-broodjes
  • 30 g boter
  • 8 blaadjes basilicum
  • peper en zout
  • balsamico azijn
  • 1 à 2 mozzarellakaasje
  • 2 tomaten
  • olijfolie.

De boter zacht laten worden en mengen met zout, peper en versnipperde basilicum. De broodjes opensnijden en de binnenkant besmeren met kruidenboter. De tomaten in dunne plakjes snijden. Een laag tomaat in de broodjes leggen. Daarop enkele plakjes mozzarellakaas schikken en opnieuw enkele plakjes tomaat aanbrengen. Het beleg in ieder broodje besprenkelen met een koffielepel olijfolie vermengd met enkele druppels aceto balsamico. Kruiden met een weinig zwarte peper uit de pepermolen en garneren met blaadjes basilicum.

De boter zacht laten worden en mengen met zout, peper en versnipperde basilicum. De broodjes opensnijden en de binnenkant besmeren met kruidenboter. De tomaten in dunne plakjes snijden. Een laag tomaat in de broodjes leggen. Daarop enkele plakjes mozzarellakaas schikken en opnieuw enkele plakjes tomaat aanbrengen. Het beleg in ieder broodje besprenkelen met een koffielepel olijfolie vermengd met enkele druppels aceto balsamico. Kruiden met een weinig zwarte peper uit de pepermolen en garneren met blaadjes basilicum.