Ingrediënten

Voor 15 kinderen:

  • 6 eieren
  • 150 g bloem
  • 150 g gesmolten gezouten boter
  • 200 g melkchocolade-karamel (bv. van Milka)
  • 125 g fijne kristalsuiker

Laat de boter smelten. Voeg de chocolade toe zodat hij smelt in de vloeibare boter.

Meng met de garde de eieren en de suiker in de kom van een robot, tot u een licht wit schuim krijgt. Meng er met de spatel voorzichtig alle andere ingrediënten door.

Giet uit in een met beboterd bakpapier beklede bakvorm en laat 12 minuten bakken in de oven op 180°C.

Laat de boter smelten. Voeg de chocolade toe zodat hij smelt in de vloeibare boter. Meng met de garde de eieren en de suiker in de kom van een robot, tot u een licht wit schuim krijgt. Meng er met de spatel voorzichtig alle andere ingrediënten door. Giet uit in een met beboterd bakpapier beklede bakvorm en laat 12 minuten bakken in de oven op 180°C.