Ingrediënten

Voor 4:

  • 8 lente-uien
  • 2 tenen knoflook
  • 5 cm gember
  • 4 zeebaarsfilets van 150 g
  • 4 limoenblaadjes
  • 2 el sesamolie
  • 2 el sojasaus

Snij de lente-uien diagonaal in stukken, en snij de knoflook en gember in julienne. Verdeel deze over een stoommandje. Schik er de zeebaarsfilets op en leg een limoenblaadje op elke filet. Plaats het stoommandje in de wok waarin een laag kokend water werd gegoten. Zet op het vuur en dek de pan goed af.

Stoom de zeebaars 5 minuten tot de vis gaar is. Haal de zeebaars en kruiden uit het stoommandje en schik op warme borden. Druppel er de sesamolie en sojasaus over. Geef er gestoomde rijst en groenten naar keuze bij.

Snij de lente-uien diagonaal in stukken, en snij de knoflook en gember in julienne. Verdeel deze over een stoommandje. Schik er de zeebaarsfilets op en leg een limoenblaadje op elke filet. Plaats het stoommandje in de wok waarin een laag kokend water werd gegoten. Zet op het vuur en dek de pan goed af. Stoom de zeebaars 5 minuten tot de vis gaar is. Haal de zeebaars en kruiden uit het stoommandje en schik op warme borden. Druppel er de sesamolie en sojasaus over. Geef er gestoomde rijst en groenten naar keuze bij.