Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 8 Chinese aardappels
  • 1 dl zure room
  • 1/2 dl room
  • peper en zout
  • 8 koffielepels kaviaar (of zalmeitjes)

Kook de Chinese aardappel en verwijder de schil. Snijd de aardappelen in twee en hol de helften voorzichtig uit. Het kruim mengen met twee eetlepels zure room en kruiden met peper en zout. De uitgeholde aardappels vullen met de puree en opwarmen in de oven. Op iedere halve aardappel een laagje kaviaar aanbrengen. De saus lepelt men rond de aardappelen. De saus bereidt men door de zure room te mengen met opgeklopte room en te kruiden met peper en zout.

Kook de Chinese aardappel en verwijder de schil. Snijd de aardappelen in twee en hol de helften voorzichtig uit. Het kruim mengen met twee eetlepels zure room en kruiden met peper en zout. De uitgeholde aardappels vullen met de puree en opwarmen in de oven. Op iedere halve aardappel een laagje kaviaar aanbrengen. De saus lepelt men rond de aardappelen. De saus bereidt men door de zure room te mengen met opgeklopte room en te kruiden met peper en zout.