50 g pancetta

450 g rundsgehakt

1 ei

3 el worcestershiresaus

8 plakjes Oud Brugge kaas

een handvol raketsla

12 plakjes zoetzure augurk

12 el honingvinaigrette (recept zie pag. xxx)

4 broodjes

peper van de molen en fijn zeezout

Bereidingswijze:

Hak de pancetta fijn en meng met het rundsgehakt en ei. Voeg de worcestershiresaus toe en kruid met peper en zout. Vorm 4 hamburgers van het mengsel en bak deze à point. Stel de cheeseburgers samen met de overige ingrediënten.

50 g pancetta450 g rundsgehakt1 ei3 el worcestershiresaus8 plakjes Oud Brugge kaaseen handvol raketsla12 plakjes zoetzure augurk12 el honingvinaigrette (recept zie pag. xxx) 4 broodjespeper van de molen en fijn zeezoutBereidingswijze:Hak de pancetta fijn en meng met het rundsgehakt en ei. Voeg de worcestershiresaus toe en kruid met peper en zout. Vorm 4 hamburgers van het mengsel en bak deze à point. Stel de cheeseburgers samen met de overige ingrediënten.