Ingrediënten

  • Ingrediënten voor 10 personen - 12 rijpe mango's van 400 à 600 gr (uit Zuid-Amerika)
    - 25 gr kristalsuiker
    - 25 cl water
    - 1 vanillestokje
    - 5 dl passievruchtsap of maracujassap
    - 10 muntblaadjes
    - Poedersuiker




    Een recept van Jean-Pierre Bruneau, chef van restaurant Bruneau.

Bereidingswijze

1. Maak een siroop met het suiker en het water dat u toevoegt aan het maracujassap om uw sorbet te bereiden. N.B. zelfde hoeveelheid siroop en passievruchtsap als suiker

2. Schil de mango's, snij ze in fijne partjes om ze in een waaier op het bord te leggen. Bestrooi ze met poedersuiker en leg ze onder de salamander om ze te kleuren.

3. Leg een lepel passievruchtsorbet in het midden van het bord.

Bereidingswijze1. Maak een siroop met het suiker en het water dat u toevoegt aan het maracujassap om uw sorbet te bereiden. N.B. zelfde hoeveelheid siroop en passievruchtsap als suiker 2. Schil de mango's, snij ze in fijne partjes om ze in een waaier op het bord te leggen. Bestrooi ze met poedersuiker en leg ze onder de salamander om ze te kleuren. 3. Leg een lepel passievruchtsorbet in het midden van het bord.