Carpaccio van St. jakobsvruchten met puree van aardpeer, nootjes en kastanjeroom

  • Moeilijkheid

6 coquilles

1 dl. room

aardperen

gehakte walnoten of hazelnoten

fijn geciseleerde bieslook

1 eetlepel kastanjepuree

2 eetlepels room

frisé salade en roquette sla

De aardperen schillen en gaar koken, afgieten en tot puree cutteren. Door een zeef passeren en laten afkoelen. De room opkloppen en bij de afgekoelde aardperenpuree mengen, kruiden met peper en zout. (Ongeveer 1dl. Room op 25ml. aardperenpuree)

De kastanjepuree mengen met de room en kruiden met peper en zout

De Sint Jakobsvruchten in fijne plakjes snijden.

De aardperenpuree glad strijken in een ringvorm, daarop de plakjes st. jakobsvrucht schikken. Instrijken met wat kastanjeroom, kruiden met peper en grof zeezout. Afwerken met bieslook en een beetje sla. Rondom wat fijngehakte nootjes dresseren en wat kastanjeroom.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content