6 coquilles
1 dl. room
aardperen
gehakte walnoten of hazelnoten
fijn geciseleerde bieslook
1 eetlepel kastanjepuree
2 eetlepels room
frisé salade en roquette sla
De aardperen schillen en gaar koken, afgieten en tot puree cutteren. Door een zeef passeren en laten afkoelen. De room opkloppen en bij de afgekoelde aardperenpuree mengen, kruiden met peper en zout. (Ongeveer 1dl. Room op 25ml. aardperenpuree)
De kastanjepuree mengen met de room en kruiden met peper en zout
De Sint Jakobsvruchten in fijne plakjes snijden.
De aardperenpuree glad strijken in een ringvorm, daarop de plakjes st. jakobsvrucht schikken. Instrijken met wat kastanjeroom, kruiden met peper en grof zeezout. Afwerken met bieslook en een beetje sla. Rondom wat fijngehakte nootjes dresseren en wat kastanjeroom.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier