© © Tony Le Duc

Ingrediënten

Voor 4:

  • 120 g ultraverse rundfilet
  • olijfolie
  • balsamicoazijn
  • witte peper van de molen en grof zeezout
  • schilfers Parmezaanse kaas
  • raketsla

Snijd het vlees in plakken van 3 tot 5 mm dik. Strijk de borden in met olijfolie en balsamicoazijn en schik de carpaccio erop. Kruid licht met witte peper van de molen en grof zout, werk af met schilfers Parmezaanse kaas en raketsla.

Besprenkel het geheel licht met olijfolie en balsamicoazijn.

Snijd het vlees in plakken van 3 tot 5 mm dik. Strijk de borden in met olijfolie en balsamicoazijn en schik de carpaccio erop. Kruid licht met witte peper van de molen en grof zout, werk af met schilfers Parmezaanse kaas en raketsla. Besprenkel het geheel licht met olijfolie en balsamicoazijn.