Ingrediënten

Nodig voor vier:

  • 400 g rauwe, gedroogde ham (bv. Ganda-ham)
  • 2 gekookte rode bieten
  • 100 g kernen van wal- of pecannoten
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 1 soeplepel gehakte peterselie
  • peper uit de molen
  • een klassieke vinaigrette (1/4 azijn, 3/4 olie, peper en zout)

De rauwe gedroogde ham met een elektrische snijmachine in fijne plakjes snijden. De bieten wassen, drogen met keukenpapier en eveneens in plakjes snijden. Leg de schellen vlees en de groente op koude borden. Bestrooi de carpaccio met grofgehakte noten en gehakte peterselie. Royaal kruiden met peper uit de molen en besprenkelen met vinaigrette. Opdienen met boerenbrood.

De rauwe gedroogde ham met een elektrische snijmachine in fijne plakjes snijden. De bieten wassen, drogen met keukenpapier en eveneens in plakjes snijden. Leg de schellen vlees en de groente op koude borden. Bestrooi de carpaccio met grofgehakte noten en gehakte peterselie. Royaal kruiden met peper uit de molen en besprenkelen met vinaigrette. Opdienen met boerenbrood.