Carpaccio van heilbot
Nodig voor vier:
Nodig voor vier:
600 g superverse heilbot
Vinaigrette:
1 potje basilicum
1 potje dille
bieslook
2 citroenen
50 g groene peperbollen
25 cl olijfolie
1 soeplepel suiker
peper en zout
Versiering:
120 g parmezaankaas
toefjes dille
in blokjes gesneden tomaat
knolselder
courgette
De heilbot in plakjes snijden (hoe koeler het vlees, hoe dunner men kan snijden). Een vinaigrette bereiden door de volgende ingrediënten te mengen: olijfolie, citroensap, suiker, gehakte dille, basilicum, geplette groene peperkorrels en gehakte bieslook. Een lepel vinaigrette op het bord doen en de plakjes heilbot op de vinaigrette leggen. De vis kruiden met peper en zout. Bestrooien met brunoise (blokjes) tomaat, knolselder en courgette. Versieren met dille en parmezaankaas.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier