Carpaccio van heilbot

Nodig voor vier:

Nodig voor vier:

600 g superverse heilbot

Vinaigrette:

1 potje basilicum

1 potje dille

bieslook

2 citroenen

50 g groene peperbollen

25 cl olijfolie

1 soeplepel suiker

peper en zout

Versiering:

120 g parmezaankaas

toefjes dille

in blokjes gesneden tomaat

knolselder

courgette

De heilbot in plakjes snijden (hoe koeler het vlees, hoe dunner men kan snijden). Een vinaigrette bereiden door de volgende ingrediƫnten te mengen: olijfolie, citroensap, suiker, gehakte dille, basilicum, geplette groene peperkorrels en gehakte bieslook. Een lepel vinaigrette op het bord doen en de plakjes heilbot op de vinaigrette leggen. De vis kruiden met peper en zout. Bestrooien met brunoise (blokjes) tomaat, knolselder en courgette. Versieren met dille en parmezaankaas.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content