Carpaccio van ganzenlever op witte kool met venkelzaadjes

  • Moeilijkheid

Voor 8:

1 lob ganzenlever van 300 g

1/8 witte kool

mosterddressing

venkelzaadjes

1/8 knolselder

arachideolie

4 el aceto balsamico

2 el olijfolie

zoutbloemen, szechuanpeper

Snij de witte kool in staafjes. Meng de kool met mosterdressing en gehakte venkelzaadjes. Verdeel de mengeling over bordjes. Snij de knolselder in fijne reepjes en fruit deze krokant in arachideolie op 160° C. Snij de ganzenlever in dunne plakken en rol deze op. Kruid met zoutbloemetjes en szechuanpeper en leg de rolletjes op de witte kool. Schik hier de gefruite knolselder op. Kook de aceto balsamico in tot een siroop en roer een weinig olijfolie door de siroop. Breng de siroop aan rond de bereiding.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content