Voor 4:

60 g fijne suiker

60 ml water

Jamaicaanse peper

1/2 sinaasappel

1 kleine ananas

2 el rode bessen

8 aardbeien

enkele blaadjes verse munt

Maak een siroop van de suiker en het water. Verwarm in een pan tot er een lichtbruine karamel gevormd wordt. Voeg de peper toe en roer goed. Schil de sinaasappel en pureer. Voeg bij de siroop en laat nog even inkoken. Zeef de siroop en zet apart.

Schil de ananas en snij in flinterdunne plakken. Schik op een bord en maak in het midden een bedje van rode bessen en fijngesneden aardbei. Besprenkel met de sinaasappelsiroop en werk af met wat muntblaadjes.

Voor 4:60 g fijne suiker60 ml waterJamaicaanse peper1/2 sinaasappel1 kleine ananas2 el rode bessen8 aardbeienenkele blaadjes verse muntMaak een siroop van de suiker en het water. Verwarm in een pan tot er een lichtbruine karamel gevormd wordt. Voeg de peper toe en roer goed. Schil de sinaasappel en pureer. Voeg bij de siroop en laat nog even inkoken. Zeef de siroop en zet apart. Schil de ananas en snij in flinterdunne plakken. Schik op een bord en maak in het midden een bedje van rode bessen en fijngesneden aardbei. Besprenkel met de sinaasappelsiroop en werk af met wat muntblaadjes.