Cannelloni van rog met paddestoelvulling en truffelsaus

Voor 4 personen:

Voor 4 personen:

4 middelgrote rogfliets (120 g per persoon)

4 eetlepel Becel Bakken & Braden Vloeibaar

16 kraakverse teentjes look

1/2 koffielepel citroensap

1/2 l kippenfond

aardappelpuree

groene groenten (snijbonen, sluimererwten, zeekraal)

truffelpasta

truffelolie

4 rondjes filodeeg

De champignons in zeer fijne stukjes snijden en bakken in 2 eetlepels Becel. Citroensap en look toevoegen, blussen met een beetje kippenfond. Kruiden met peper (en zout) en laten inkoken. Laten afkoelen. De rogfilets met het vel naar boven vullen met de champignons en oprollen. De rolletjes (canneloni) in een ovenschotel leggen met 1 eetlepel Becel. De groenten blancheren.

Een beetje truffelpasta mengen met 1 eetlepel Becel en met het penseel uitstrijken op de schijfjes filodeeg. Twee minuten bakken in een warme oven. De cannelloni circa 8 minuten bakken in een voorverwarmde oven op de hoogste stand. Op het einde nog even onder de grill. Het bord schikken met aardappelpuree, groenten en cannelloni. Afwerken met het schijfje filodeeg.

De saus: de nog hete ovenschotel blussen met de rest van de kippenfond en meteen daarna het mengsel in een steelpan gieten. Er een gehakte sjalot aan toevoegen en laten inkoken. Alles zeven. Truffelpasta, truffelolie, peper (en zout) toevoegen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content