Ingrediënten

Voor 4:

  • 2 rode paprika's
  • 2 gele paprika's
  • 250 g verse geitenkaas
  • 6 takjes bieslook
  • 6 mooie basilicumblaadjes
  • 6 mooie verse muntblaadjes
  • 1/2 el ruw geplette gemengde peper
  • olijfolie extra vierge (pittig)
  • bieslookbloemen
  • een paar takjes pimpernel
  • zout

Rooster de paprika's in de oven tot de buitenkant zwart wordt en er blaasjes op komen. Haal uit de oven en laat ze een kwartiertje rusten tussen twee borden. Snij elke paprika in de lengte in tweeën. Ontpit en schil ze. Snij uit elke halve paprika een mooi rechthoekig stuk.

Meng de geitenkaas, het bieslook, het basilicum en de munt. Breng op smaak met wat zout en de paprikamengeling.

Versier elke paprikarechthoek met een flinke lepel kruidenkaas. Rol 2 cannelloni voorzichtig op en verdeel ze over de borden. Sprenkel er wat olijfolie omheen. Versier met de bieslookbloemen en de pimpernel.

Rooster de paprika's in de oven tot de buitenkant zwart wordt en er blaasjes op komen. Haal uit de oven en laat ze een kwartiertje rusten tussen twee borden. Snij elke paprika in de lengte in tweeën. Ontpit en schil ze. Snij uit elke halve paprika een mooi rechthoekig stuk. Meng de geitenkaas, het bieslook, het basilicum en de munt. Breng op smaak met wat zout en de paprikamengeling. Versier elke paprikarechthoek met een flinke lepel kruidenkaas. Rol 2 cannelloni voorzichtig op en verdeel ze over de borden. Sprenkel er wat olijfolie omheen. Versier met de bieslookbloemen en de pimpernel.