Cannelloni van gerookte zalm gevuld met rillettes van grijze garnaal, zure appel en dille

  • Moeilijkheid

Voor 4:

4 plakjes gerookte zalm

200 g grijze garnalen, gepeld

1 zure appel (granny smith)

1 el gehakte dille

80 g ganzenvet

Snij een halve appel in fijne brunoise (de rest kan u gebruiken als garnering) en meng deze met de grijze garnalen, fijngehakte dille en het gesmolten ganzenvet. Kruid met peper en zout en zet 5 minuten koud weg.

Neem plasticfolie en vorm met 2 vellen een vierkant (40 x 40 cm). Verwijder de bruine vetstukken uit de gerookte zalm en leg de plakjes mooi naast elkaar op de folie. Verdeel de rillettes op de zalm en rol de folie strak op. Je kunt de rol mooier maken door de eindjes van de folie aan te draaien en er dan knoopjes in te leggen.

Verdeel nu de worst in 4 gelijke stukken en verwijder de folie. Leg de cannelloni op een bord en versier met wat appel en een takje dille.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content