Ingrediënten - voor 4:

1 kleine rode paprika

1 kleine groene paprika

1 ui, 2 tenen knoflook

een scheut olijfolie

8 cannellonibuisjes

200 g plattekaas

Bereidingswijze:

Was de paprika's, ontpit en hak fijn. Pel de ui en de knoflook en snipper fijn.

Fruit de paprika's en de ui enkele minuten glazig in een sauteerpan met de olijfolie. Voeg de knoflook toe en kruid met peper en zout.

Laat nog 5 minuten al roerend fruiten en haal de pan van het vuur. Hou de groenten opzij.

Kook de cannellonibuisjes gaar in kokend gezouten water. Laat uitlekken op een schone doek en hou opzij.

Meng de gefruite groenten door de plattekaas. Kruid met peper en zout. Vul een spuitzak met de paprikacrème en vul er voorzichtig de cannellonibuisjes mee op.

Serveer de cannelloni met een vinaigrette.

Ingrediënten - voor 4:1 kleine rode paprika1 kleine groene paprika1 ui, 2 tenen knoflookeen scheut olijfolie8 cannellonibuisjes200 g plattekaasBereidingswijze:Was de paprika's, ontpit en hak fijn. Pel de ui en de knoflook en snipper fijn.Fruit de paprika's en de ui enkele minuten glazig in een sauteerpan met de olijfolie. Voeg de knoflook toe en kruid met peper en zout. Laat nog 5 minuten al roerend fruiten en haal de pan van het vuur. Hou de groenten opzij. Kook de cannellonibuisjes gaar in kokend gezouten water. Laat uitlekken op een schone doek en hou opzij.Meng de gefruite groenten door de plattekaas. Kruid met peper en zout. Vul een spuitzak met de paprikacrème en vul er voorzichtig de cannellonibuisjes mee op.Serveer de cannelloni met een vinaigrette.