Ingrediënten

Voor 4 personen:

  • 600 g kippengehakt
  • 1 fijngehakte ui
  • 200 g fijngehakte walnoten
  • 1 ei
  • 4 el paneermeel
  • 2 el fijngehakte verse oregano
  • 250 g cannelloni
  • boter
  • 5 dl kippenbouillon
  • 2 dl room
  • peper en zout
  • 1 el fijngehakte peterselie

Meng het gehakt met ui, ei, paneermeel, oregano en de helft van de walnoten. Vul er de cannelloni mee. Smeer boter in een schotel, leg er de cannelloni in. Roer hete bouillon door de room, voeg de rest van de noten toe. Kruid met peper en zout. Giet over de cannelloni, dek af met aluminiumfolie. Bak 30 minuten op 200°C, versier met peterselie.

Meng het gehakt met ui, ei, paneermeel, oregano en de helft van de walnoten. Vul er de cannelloni mee. Smeer boter in een schotel, leg er de cannelloni in. Roer hete bouillon door de room, voeg de rest van de noten toe. Kruid met peper en zout. Giet over de cannelloni, dek af met aluminiumfolie. Bak 30 minuten op 200°C, versier met peterselie.