2 el sesamolie

2 dl teriyakisaus

2 el ketchup

2 el zoete chilisaus

600 g rundvlees, in blokjes van 3 cm bij 3 cm gesneden

enkele korianderblaadjes

4 lente-uien

1 rode ui

1/2 komkommer

Bereidingswijze:

Meng de sesamolie, teriyakisaus, ketchup en zoete chilisaus onder elkaar. Giet over het rundvlees en laat ongeveer 2 u. marineren. Rijg het vlees nadien aan houten spiezen en bak ongeveer 15 min. op de barbecue. Draai regelmatig om. Hak intussen de koriander, lente-uien en rode ui fijn. Snij de komkommer in kleine blokjes. Serveer het vlees met de fijngehakte groenten.

2 el sesamolie2 dl teriyakisaus2 el ketchup2 el zoete chilisaus600 g rundvlees, in blokjes van 3 cm bij 3 cm gesnedenenkele korianderblaadjes4 lente-uien1 rode ui1/2 komkommerBereidingswijze:Meng de sesamolie, teriyakisaus, ketchup en zoete chilisaus onder elkaar. Giet over het rundvlees en laat ongeveer 2 u. marineren. Rijg het vlees nadien aan houten spiezen en bak ongeveer 15 min. op de barbecue. Draai regelmatig om. Hak intussen de koriander, lente-uien en rode ui fijn. Snij de komkommer in kleine blokjes. Serveer het vlees met de fijngehakte groenten.